Správny čas na kúpu nových jarných topánok

Správny čas na kúpu nových jarných topánok

Vonku sa už tak skoro nestmieva a slniečko čoraz viac začína sprevádzať naše dni. Sneh sa pomaly začína topiť a teploty na teplomere sa pohybujú v plusových číslach. Znamená to, že už aj my, dospeláci, sa ako malé deti znova tešíme a nevieme dočkať očakávanej jari a vytúženého leta. Síce je len začiatok marca, no my už robíme všetko preto, aby sme boli vždy o krok bližšie k týmto teplým obdobiam. Odkladáme zimnú obuv a v botníku ju nahrádzame už jarnou kolekciou. Kedy je však ten najlepší čas na kúpu nových topánok? Povieme vám.

Namiesto zimných čižiem si do botníka určite nekúpite balerínky alebo tohtoročné hitovky „topánky na platforme“. Na to si ešte počkáte. A viete čo si teda kúpite? Čižmy, no už nie také zateplené.

Kotníkové čižmičky, ktoré si získali v posledných rokoch veľkú priazeň, sú vzdušnejšie, bez podšívok a vhodné pre blížiace sa jarné obdobie. Ani tento rok určite nebudú chýbať v regáloch nákupných centier. Obuť si ich môžete k čomukoľvek, dokonca aj k sukni alebo šatám.

Kedy je najlepšie nakupovať jarné topánky?

Mesiac marec je nepredvídateľný, čo sa počasia týka, no ten najvhodnejší na kúpu nových jarných topánok. Pri kúpe však myslíte na to, že vonku vás môže ešte čokoľvek prekvapiť. Aj napriek tomu však môžete bádať, že obchody už postupne zamieňajú zimné topánky za nové jarné kúsky, ktoré budú trendom tejto sezóny. Okrem toho je skvelou voľbou večerné nakupovanie, keď obchody už nie sú také preplnené a vy si môžete vybrať tie najlepšie bez paniky, že vám ich niekto vyfúkne.

Nechce sa vám po únavnom dni nakupovať a skúšať si topánky?

Nechce, no stojí to za to. Podľa odborníkov máte výhodu v tom, že ak máte nožičky napuchnuté po celodennom chodení, tak si kúpite väčšie topánky, ktoré vás s istotou nebudú potom omínať. Overené! Ani prechádzka v nových jarných topánkach nezaškodí... Prejdite sa v nich pred kúpou po obchode, aby ste boli s výberom, veľkosťou a s pohodlnosťou spokojní.

Jarné topánky

Presne ako tie jesenné, by mali byť univerzálne, aby ste ich mohli skombinovať k čomukoľvek, čo vo svojom šatníku nájdete, či to budú šaty, sukne, džínsy a podobne. Ak už budete mať prvý nákup za sebou, tak môžete myslieť na ten druhý. Koniec mesiaca je ideálnym na kúpu topánok do zálohy, tak povediac na výmenu. Vhodnými v tomto prípade budú kožené topánky, v ktorých sa vaša noha nebude potiť, ale bude takpovediac voľne dýchať. Nájdete ich v rôznych prevedeniach: vysoké alebo nízke. Dierkované alebo čipkované. Už len si vybrať.

Viete čo bude na sto percent trendom?

V ponuke nájdete rôzne vzory, farby, či rozličné aplikácie, ktoré z vašej nohy spravia obdivovateľku. Nebude chýbať ani tohtoročný HIT topánky na platforme, ktoré vám pridajú na výške. Sú vynikajúcou alternatívou, pretože sú pohodlné a dá sa v nich dokonca aj utekať.

Vy už viete kedy a kde si kúpite svoje nové jarné topánky? My už pre vás na našej stránke máme stovky kúskov, kde si rozhodne máte z čoho vyberať :)

06.03.2020