Čo o vás prezradí farba topánok? Povieme vám to!

Čo o vás prezradí farba topánok? Povieme vám to!

Škála rozličných farieb topánok nás v súčasnosti prenasleduje na každom kroku, no my si aj tak zvykneme kúpiť vždy tie zemité, čiže hnedé alebo čierne. Tie farebné odtiene sú síce neprehliadnuteľné, ale pre mnohé moc odvážne. Neón, ktorý pohltil kedysi svet módy si našiel svoje obdivovateľky, avšak nebolo ich veľa.

Aj také farby ako červená alebo žltá nemusia byť len farbami pre bláznov. Pomotať vás môžu ktorékoľvek odtiene. Viete dokonca o tom, že každá o vás dokáže povedať veľa? Vyjadriť môžu napríklad vaše emócie. Okrem toho vplývajú na vašu dušu a dokonca vyjadrujú aj spôsob, akým sa chováte či prezentuje. Ste zvedaví ako na tom ste? Pozrite sa sami...

Tá najviac obdivovaná.. Hnedá !!!

Radí sa medzi farby zemité. Aj keď nie je tou najuniverzálnejšou, hodí sa ku väčšine outfitov. Človek, ktorý má v obľube práve topánky v tomto odtieni je praktický a nemá rád náhle zmeny. Hovorí sa, že má pevné korene a že sa na neho dá vždy spoľahnúť. To však neplatí o tým, ktorí nosia zašpinené hnedé topánky. Takí ľudia sú viac uzavretejší a ťažko prečítateľní.

Biela. Farba čistoty a nevinnosti... No aj napriek tomu táto farba zriedka poukazuje aj na to, že človek žije pod veľkým stresom. Viditeľné je to predovšetkým vtedy, ak máte svoje biele topánky špinavé. Kto ich však najčastejšie nosí? Perfekcionisti a ľudia, ktorí túžia po nesmrteľnej dokonalosti.

Tie najrôznejšie odtiene postupne..

Ktorá o vás povie, že ste človek vášnivý, plný energie a čiastočne možno nebezpečný? Farba červená.. Túto farbu si určite zamilovali predovšetkým ženy, ktoré si ju vedia predstaviť v prevedení vysokých lodičiek. Na druhej strane je málo viditeľnou v spoločnosti odtieň oranžovej. Škoda, pretože ľudia s výraznými oranžovými topánkami majú vraj ten najlepší zmysel pre humor. Sú síce tiež vášniví, no už nie nebezpeční, ale skôr citlivejší. Určite v nich máte oporu a istotu, že ak vás bude niečo trápiť, tak vám podajú pomocnú ruku.

Múdrosť a intuícia nechýba ľuďom, ktorí vo svojom botníku ukrývajú topánky vo fialovej farbe. Človek so slabosťou na túto farbu nepozná žiadne prekážky. Inou je už farba ružová... Nepoukazuje na múdrosť, ale na to, že človek je plný lásky, súcitu, je starostlivý a milujúci. Tiež však patrí medzi tie odtiene v rade topánok, ktoré si len zriedka kto kúpi.

Žltá alebo modrá? Slnko alebo nebo?.. Ktorá vystihuje vás?

Topánky žlté určite každému vyčaria na tvári úsmev. Tak prečo ich nenosíme? Dokonca reprezentujú aj ľudí statočných a tých, ktorí si vždy vedia svoju pravdu obhájiť. Skvelé vlastnosti, ak nie sú zanedbané. Špinavé žltétopánky totiž prezrádzajú našu zbabelosť a ukazujú svetu, aký strach sa v nás skrýva. A tie nebeské modré? Tie sú vhodné pre ľudí spokojných, ktorí sú si istí tým, čo vo svojom živote chcú dosiahnuť.

Tyrkys, trend posledných mesiacov,je farbou ľudí prísnejších a hádavých. Dajte si záležať na tom, aby ste tyrkysové topánky mali vždy čisté. Prečo? Pretože len malá špinka by vás mohla pri týchto topánkach označiť za klamárov.

Striebro a zlato naše najdrahšie...

Strieborná farba topánok je nezvyčajná, no ťažké jej odolať. Ľudia, ktorí si ju obúvajú sú tajomní, mystickí, magickí so skvelou intuíciou. Je to farba bohatstva, čiže niet divu, že týchto ľudí často označujeme za materialistých, bohatých. Za až prehnane majetníckych a žiarlivých vás budú považovať vtedy, ak ich budete mať príliš špinavé.

Striebornej konkuruje zlatá. Túto väčšinou nájdeme v botníku finančne zabezpečených ľudí, ktorí sa zároveň prejavujú v spoločnosti dominantnosťou. Neodsudzujme ich, pretože práve títo ľudia nám môžu priniesť dobré rady. Hazardným hráčom sa stávate vtedy, ak ich máte špinavé.

Rebríček tých najfarebnejších zakončíme farbou smútku, čiernou... Tento odtieň vraj vyjadruje to, že my ženy máme so sebou nejaký ten problém. Nosíme ich však zvyčajne preto, že ich považujeme za akúsi univerzálnosť, čiže odtieň, ktorý sa hodí ku všetkému. Čierna vyjadruje náš vizuál ako tajomní, pevní a nezraniteľní. No nevylučujeme však možnosť, že aj v čiernych topánkach môžete vyzerať ako bohyne. Aké tvrdenie ale nikdy nezmeníme? Asi to, že vždy bude farbou zlej nálady, depresie a už v tom najhoršom prípade odtieňom žiaľu za stratou niekoho nám blízkeho.

Do akej farby sa obúvate najčastejšie vy?
Biela, čierna, zlatá či červená.. Každá je niečím charakteristická a zároveň každá iná.

10.03.2020