Jar už klope na dvere. Viete, čo bude „IN“ túto sezónu?

Jar už klope na dvere. Viete, čo bude „IN“ túto sezónu?

Raz teplo, raz zima. Jar predstavuje pre nás obdobie, kedy sa počasie mení jedna radosť. Je nepredvídateľné a potrápi každú ženu, hlavne pri výbere topánok k svojmu outfitu. My vám prinášame presný tip, aby ste v tom mali jasno.

Rok 2019 patril vysokým topánkam, kotníkovým čižmám, či teniskám. Tento rok však módni návrhári chcú, aby sa žena vznášala a to doslova.

Aký typ topánok si teda budeme obúvať v roku 2017?

V mužskej populácií skôr prevláda farba, než typ topánok. Tento rok bude dominovať svetlohnedá ako po minulé roky. Nezáleží na tom, či to budú topánky klasické, členkové, či samotné poltopánky. Musia byť však z kvalitnej kože. Nezanevrie sa však ani na semiš. Ten si získal priazeň v odtieňoch hnedej a tmavohnedej.

Čo bude naopak prevládať v ženskom botníku?

Sú to opätky. Tie predsa na každej žene vyzerajú skvele a tak niet divu, že sa stali módnym trendom tohto roku. Aby sme boli presnejší ide o vysoké topánky na platforme. Trendom boli už aj v minulosti, no tento rok budú vraj odvážnejšie a šialenejšie.

Vysoké topánky na platforme, známe platformy ako ich bežne označujú ženy, sú čoraz viac žiadané a stále pre nás dostupné. Ženám s nižšou postavou dodávajú väčšie sebavedomie, pretože im pridajú určte pár centimetrov na výške. To však nie je všetko. Vedeli ste, že opticky predlžujú a zoštíhľujú nohy? Áno. K tomu ešte, oproti klasickým lodičkám, ponúkajú oveľa väčšiu stabilitu.

Doteraz sme ich mohli vidieť v kombinácií s džínsami, či šatami. Avšak, ak vám nechýba kreativita, či máte cit pre vkus, tak ich určite budete vedieť skombinovať extravagantnejšie, ba dokonca ich budete vedieť nosiť s čímkoľvek. Kto vie, ako nás prekvapí rok 2017 v dolaďovaní!

Dá sa v nich aj utekať!

Sú dva typy topánok na platforme. Prvé môžu mať vyvýšenú iba jednu časť a to pod chodidlom (podpätok). Druhá možnosť je tá, že platforma je pod celou topánkou. Na tom však nezáleží. Ak ste majiteľkou takýchto topánok, určite nemáte čo ľutovať.

Sú vhodné na neformálne, ako aj formálne príležitosti. Na prechádzku, na večerné posedenie s priateľmi, neverili by ste, ale aj na nákupy. V týchto topánkach môže žena dokonca utekať, povedzme si „naozaj utekať“. Nemusíte sa báť, že kvôli topánkam na platforme zmeškáte autobus. Stačí si len podbehnúť. Naozaj sa to dá!!!

Čo je ale dôležité pri tejto obuvi?

Za najvhodnejšiu výšku podpätku sa považuje jeden až tri centimetre. Chôdza je na nich vtedy najpohodlnejšia a najstabilnejšia. Ak ste však naučené nosiť topánky na omnoho vyšších podpätkoch, smelo do toho. Tento druh obuvi musí mať ale spoľahlivé zapínanie okolo členku, aby bola poistená celá noha a predišlo sa zraneniam. To je azda najdôležitejšie vec na platformách. Prečo? Pretože spoľahlivé zapínanie, pohodlné odpruženie, v spoločnej kombinácií, sú pre naše zdravie prospešnejšie, než klasické ihličkové lodičky.

Tak šup oprášiť svoje minuloročné, či predminuloročné platformy, pretože sezóna im tak skoro neskončí. Ak ste si k týmto topánkam ešte nenašli cestu, tak určite ďalej nečakajte. Rýchlo do obchodu vybrať si tie najkrajšie!

01.02.2020