Šľapky.. V lete ich jednoznačne v botníku musíte mať!

Šľapky.. V lete ich jednoznačne v botníku musíte mať!

Nasúvacie topánky, žabky, flip flopy... Jednoducho šľapky. Sú pohodlné, vzdušné, praktické, neutrálne. Niet divu.. veď si získali už aj pozornosť mužov. Viete kam ich nosiť a aký typ zvoliť?


Šľapky.. obuv, ktorá sa azda hodí ku každému oblečeniu. Či už sú to džínsy, kraťase, sukňa alebo šaty. Prinášajú veľké výhody, tak ako aj pre ženy, tak aj pre mužov. Páni ich ocenia hlavne kvôli tomu, že sú voľné a vzdušné, vďaka čomu sa im v lete nepotí noha. Ženy okrem týchto vlastností, osloví aj jednoduchý a pritom jedinečný dizajn.

Kde a aký typ šľapiek nosiť?

Existuje toľko miest, kde by ste túto obuv využili, že sa to nedá ani spočítať. So šľapkami sa však najčastejšie stretneme pri mori, bazéne alebo v domácom prostredí.

Na pobežky v domácností nám vystačia samozrejme klasické gumenné šľapky, pri ktorých nám nejde o dizajn, ale hlavne o pohodlnosť. Tento rok sa však mnohí návrhári rozhodli, že šľapkám určeným na nosenie po dome, dajú viac šmrncu. Gumenné šľapky tak do vienka dostali ligotavé ozdoby, vzory, farby, nášivky.. Trendy, ktoré nemusíte už skrývať len doma, konečne v nich môžete vybehnúť aj na kávu či k vode.

A bonus..
Gumenné šľapky patria do skupiny šľapiek, ktoré nie sú náročné na údržbu, to znamená, že ich umyjete jedným ťahom (napríklad pod tečúcou vodou).

Na večernú prechádzku mestom, rande, či večeru zvoľte šľapky, ktoré budú z koženného materiálu.

hitom leta sú šľapky

Šľapky .. Hit tohto leta!?

Nie sú to opätky, platformy, hrubá podrážka, flitre, ani kamienky... Tento rok sú hitom šľapky, ktoré sú nízke, zdobené mohutnou kožušinkou. Dizajn týchto šľapiek ukázala ako prvá značka Gucci. Ak však nemáte niekoľko desiatok stoviek eur nazvyš na tieto luxusnejšie šľapky, uspokojiť by vás mala aj napodobenina, ktorú dostanete teraz doslova v každom obchode. Tieto šľapky sú skôr luxusnejším kúskom, ktorý k vode príliš nepatrí. Sú vhodnejšie skôr na nejaké spoločenské udalosti.

Ženy, ktoré si na sezónne trendy moc nepotrpia, je ich dosť, si môžu vyberať medzi inými univerzálnejšími materiálmi, vzormi, farbami, ktoré si môžu obuť do mesta, aj k vode.. Z predajných pultov určite nezmiznú tradičné koženné či gumenné kúsky, zdobené rôznymi kovovými doplnkami, kamienkami, flitrami, strapcami. Farebná škála bude pestrá ako každý rok, chýbať nebudú ani metalické odtiene.

Nezabudli sme..

Ako by sme aj mohli na najznámejšie šľapky flip-flopy, ktoré milujú a nedajú na ne dopustiť mnohé ženy. Hovoríme o takzvaných žabkách, ktoré podobne, ako aj šľapky po dome, našli svoje uplatnenie hlavne pri vode. Sú pohodlné, rýchlo nasúvateľné a veľmi obľúbené u mužov i u žien. Vo výkladoch nákupných centier budú prítomné určite aj tento rok.

16.07.2020